nieuws

Decor thermostaat-kraan lux uitgevoerd

bouwbreed

Honeywell heeft een luxe radiatorthermostaatkraan Decor op de markt gebracht. Hij kenmerkt zich door een strakke uitvoering. De instelknop is verchroomd. Hij is speciaal door Honeywell BV te Amsterdam ontworpen voor de steeds meer toegepaste decorradiatoren zoals, de inmiddels bekende handdoekradiatoren in badkamers.

De thermostaat is spatwaterdicht. De ergonomische uitvoering van de thermostaat vergroot het bedieningsgemak.

Door de gladde uitvoering is hij gemakkelijk schoon te maken. Hij is derhalve ook geschikt voor toepassing in wachtkamers en dergelijke.

De thermostaat reageert op elke temperatuurverandering, waardoor hij onmiddellijk reageert als de kritische schakeltemperatuur van de radiator wordt bereikt. Deze snelle reactie komt doordat de temperatuursensor zo ver mogelijk voorin de verchroomde knop is ingebouwd.

De thermostaat is te monteren op de Honeywell radiatorafsluiter V100. Door sensor in verchroomde knop reageert thermostaat onmiddellijk.

Reageer op dit artikel