nieuws

De Meeuw in Oirschot: ‘goed ontwerp’

bouwbreed Premium

In Oirschot verrees het nieuwe hoofdkantoor van De Meeuw, producent van het Max-60 modulaire bouwsysteem, dat zowel toepassing vindt voor tijdelijke als permanente gebouwen. De belangrijkste karakteristiek is de flexibiliteit in bedrijfs- en kantoorruimten. Max-60 werd reeds in 1989 in de categorie “industrieel gebruik” onderscheiden met de “Erkenning goed industrieel ontwerp” door de gelijknamige stichting, die daarin wordt ondersteund door het Platform Industrieel Ontwerpen en de stichting IoN.

De jury, bestaande uit prof. J.M. Dirken, L. Lucker, prof. J.J.Jacobs en C.A. Ruigrok, heeft dit jaar de prijs opnieuw aan het Max-60 systeem verleend, nu voor de toepassing in het eigen hoofdkantoor in Oirschot. Architect F. van Waes maakte gebruik van het inmiddels verder ontwikkelde bouwsysteem, waarin De Meeuw een visitekaartje toont van de recentste stand van zaken. De nieuwe ning geeft aan dat men na de introductie van het bouwsysteem verder is gegaan met ontwikkeling en aanpassing.

Reageer op dit artikel