nieuws

Bautec’94 Berlijn weer behoorlijk uitgebreid

bouwbreed

Van dinsdag 9- tot zondag 13 februari vindt Bautec’94 plaats, een Duitse bouwbeurs in Berlijn. De beurs wordt gehouden op een bruto beursoppervlakte van 105000 m2.

Daarmee is de expositieruimte met 20000 m2 verruimd ten opzichte van 1992. Voor het jaar 2000 moet dit oppervlak zijn uitgegroeid tot 181500m2.

De beurs omvat meer dan de expositie van bouwmaterialen, bouwdelen en dergelijke. Hij biedt ook informatie over bouwoverleg-organisaties en de financiering van bouwwerken. Ook verwarmingssystemen en sanitair zijn in de beurs te zien. Verder wordt aandacht besteed aan brandwering en sanering van gebouwen alsmede de bouwchemie als zodanig.

Ook recycling van materialen komt nadrukkelijk aan de orde. De beursorganisatie verwacht veel belangstelling uit de voormalige oostbloklanden. Ook worden er symposia gehouden, waaronder de congressen op 9 en 11 februari over monumentenzorg met als thema milieubescherming en de kwaliteitsgarantie voor de monumentenzorg. Verder komen zaken aan de orde zoals verpakkingsvoorschriften, bouwmaterialennormen en EU-richtlijnen.

Reageer op dit artikel