nieuws

Ateco HL 12 werkt op eigenvoeding

bouwbreed

Met de Ateco Hi-Lift HL12 is door P & R Verhuur BV, het aanbod hoogwerkers op de Nederlandse markt weer vergroot. De machine is een lichtgewicht knikarm hoogwerker die zich op eigen eenassige onderstel achter de auto laat vervoeren.

Door batterijvoeding is de hoogwerker niet afhankelijk van stroomvoorziening en is hij steeds direct bedrijfsklaar.

De standaard transportbreedte van 1.6 meter is voor het passeren van doorgangen terug te brengen tot een minimale machinebreedte van 1.1 meter. Bij werkzaamheden kan een viertal van eindschakelaars voorziene stempels worden uitgeschoven tot een werkbreedte van 2.9 meter. Batterij voedingskast en mast zijn op een centrale as over 360 graden eindloos te zwenken. Met de tweedelige knikarm komt de HL12 tot een werkhoogte van 12 meter en een zijdelings bereik tot 5.2 meter. Hierbij is een grootste belasting toegestaan van 200 kg. Alle cilinders zijn voorzien van terugslagventielen en nooddaalkleppen. De bediening vanuit de werkbak is uitgerust met een extra beveiliging tegen het ongewild indrukken van bedieningshandels.

De Hi-Lift HL 12 komt tot een horizontaal bereik van 5.2 meter en biedt een grootste werkhoogte van twaalf meter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels