nieuws

Beschouwingen over bouwmaterieel kenmerken zich …

bouwbreed

Beschouwingen over bouwmaterieel kenmerken zich vaak door zaken als technische specificaties, toepassingen op bouwplaatsen en exploitatiemogelijkheden. De gegevens zijn van belang voor beslissingen over aanschaf of huur van bepaald soort materieel.

Minstens even, maar misschien nog interessanter zijn ook de overwegingen op grond waarvan bouwbedrijven besluiten tot het aanhouden van eigen materieelcapaciteit. Waarom hecht deze groep van bouwbedrijven aan de instandhouding van eigen materieeldiensten? Deze vraag legde de redactie materieel van dit dagblad in het kader van de Bouwmachinebeurs voor aan de heer P.C.J.Ch. Feyen.

Als directeur van de materieeldienst van Wilma Bouw BV en voorzitter van de KOMAT, de KOntaktgroep MATerieel, waarin vertegenwoordigd de materieelmanagers van bij de VGBouw aangesloten woning- en utiliteitsbouwers, werpt Feyen enig licht op de structuur van de vraagkant van de Nederlandse materieelmarkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels