nieuws

Vierde druk Baumaschinen Taschenbuch verschenen

bouwbreed Premium

Bij de Duitse uitgever Bauverlag GmbH te Wiesbaden is de vierde druk verschenen van het hier in Nederland ook bekende en vaak geraadpleegde ‘Baumaschinen Taschenbuch’.

De huidige, steeds maar voortgaande, ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterieel vragen een aldoor grotere specialistische kennis van zowel de ontwerpers alsook van de machinist.

Ook de vierde, herziene, druk van dit zakboek sluit nauw aan bij deze informeer- en informatiebehoefte. Sinds de eerste druk in 1969 heeft het ‘Baumaschinen Taschbuch’

zich ontwikkeld als een neutraal basisboek voor de bediening, het onderhoud en repara tie van alle mogelijke soorten bouwmaterieel. Voor ieder die te maken heeft met de constructie en bediening is dit zakboek een handig en vooral duidelijk naslagwerkje.

Naast beschrijvingen van functie, vorm, capaciteiten, normen, regelgevingen etc. is het zakboek gelardeerd met eenvoudige constructietekeningen en tabellen. Dit alles naar de nieuwste normen en ontwikkelingen.

Het zakboek telt 345 tekstpaginas en rond 220 tekeningen en/of afbeeldingen. De prijs van dit zakboek bedraagt DM78 en het is te bestellen bij de uitgever Bauverlag GmbH, D – 65173 Wiesbaden, Duitsland.

Reageer op dit artikel