nieuws

Ruim 3000 deelnemers aan ijzerwarenbeurs in Keulen

bouwbreed Premium

Van 6 tot en met 9 maart 1994 wordt in Keulen de Internationale IJzerwarenbeurs/DIY’TEC gehouden. Het aantal deelnemende bedrijven overschrijdt dit keer voor het eerst de 3000. Bijna 60 procent daarvan is afkomstig uit het buitenland, met Italie op kop.

Nederland zal zijn vertegenwoordigd met 110 bedrijven.

De beurs is als vanouds in drieen gedeeld: gereedschap, veiligheidstechniek/hang- en sluitwerk en doe-het-zelf artikelen.

Het ‘Wereldcentrum voor Gereedschap’ is uitgegroeid tot een oppervlakte van 92000 m2 . Van de 1370 ondernemingen die hier exposeren, komen er 850 uit het buitenland. Voor het eerst is een van de hallen van het beurscomplex in Keulen bestemd voor bedrijfsuitrusting, zoals winkel-, magazijn- en werkplaatsinrichting, hogedrukreinigers en ladders.

De sector veiligheidstechniek/hang- en sluitwerk exposeert op een oppervlakte van 50000m2. Van de 600 bedrijven in deze sector komt tweederde uit het buitenland. Met 108000m2 vormt DIY’TEC het grootste zwaartepunt van de beurs. Binnen deze doe-het-zelf sector zal ‘licht’ een van de belangrijkste themas zijn: voor lampen, verlichting en installatiemateriaal zijn twee hallen gereserveerd.

Reageer op dit artikel