nieuws

Regen en storm

bouwbreed Premium

Een tot 965 hPa uitdiepende stormdepressie trekt vandaag naar de Britse eilanden op. Fronten veroorzaken in de loop van de dag regen en langs de kust komt vanavond een stormachtige zuidwester te staan. Boven de Ierse Zee en in de Kanaalregio kan de wind zelfs tot kracht 11, zeer zware storm, aanwakkeren. Morgen aan onze kusten ook zuidwesterstorm en buiig. Ook vrijdag aanvankelijk nog veel wind. In de loop van de middag rustiger met enkele opklaringen maar een nieuwe depressie tussen Schotland en IJsland, die overigens pas op de plaats lijkt te gaan maken, zorgt tijdens het weekeinde opnieuw voor wisselvallig weer.

Weersverwachting voor donderdag: Regen en buien en aan de kust storm; eerst zuidwest, later noordwest.

Middagtemperaturen omstreeks 7 grC.

Woensdag zon onder: 16.25 donderdag zon op: 08.35

Reageer op dit artikel