nieuws

Promotietoren in Overijssel

bouwbreed Premium

Ondernemer H. van der Most uit Slagharen heeft vergevorderde plannen om de oude watertoren aan de A28 bij Lichtmis (Ov) om te bouwen tot ‘promotietoren van Noord-Nederland’. Het plan is om ruim 100 vitrines in de toren laten aanbrengen. Elke Friese, Groningse, Drentse en Overijsselse gemeente kan dan een eigen vitrine inrichten met promotiemateriaal.

In en rond de toren moeten diverse attracties komen. Gedacht wordt aan onder andere een restaurant. Van der Most hult zich voorlopig nog in stilzwijgen over zijn exacte plannen. Eerst wil hij peilen of er wel interesse is van gemeenten voor een promotietoren. Deze maand wordt er gesproken met vertegenwoordigers van de vier noordelijke provincies. Van der Most heeft zijn oog op de oude watertoren laten vallen vanwege de strategische ligging aan de A28 die naar de noordelijke provincies voert. De ondernemer uit Slagharen is op vele terreinen actief. Zo heeft hij onder andere de Bonte Wever in zijn woonplaats en het Preston Palace te Almelo in eigendom.

Reageer op dit artikel