nieuws

Later stormgevaar

bouwbreed Premium

Actieve depressies bepalen de komende tijd het weerbeeld. Dat betekent wisselvallig en vooral later deze week, wanneer een uitdiepende depressie over de Britse eilanden naderbij komt, veel wind. Reeel stormgevaar is met name later op donderdag zeker niet denkbeeldig. De winter, die inmiddels tot voorbij Moskou is teruggedrongen, keert ook aan het einde van de week niet terug. Er verzamelt zich wel veel kou in het noordwesten van Europa (Groenland/IJsland regio) maar een hogedrukgebied dat de kou ruggegraat zou ke geven ontbreekt.

Weersverwachting voor woensdag: Eerst enkele opklaringen. In de loop van de middag meer bewolking en ‘savonds van het westen uit regen. Matige zuidwesten wind. Later op de avond langzaam toenemend.

Middagtemperaturen omstreeks 8 grC.

Dinsdag zon onder: 16.25 woensdag zon op: 08.34

Reageer op dit artikel