nieuws

Vlak afwerken van schuur- en pleisterwerk

bouwbreed Premium

De REV 4 helpt de stukadoor bij het vlak afwerken van pleisterwerk. Hij is zowel geschikt voor grof als voor fijn schuurwerk en bovendien te gebruiken voor het verwijderen van verf en behang. De aandrijving van het gereedschap blijft op de werkvloer staan; de overbrenging loopt via een twintig meter lange kabel.

Voor het afwerken van de verschillende soorten pleisterwerk levert de Italiaanse fabrikant Revelin Evariso & Figli SNC uit Isola Vicentina drie soorten schuimrubber schijven. Deze zelfklevende schijven komen op de metalen basisschijf te zitten en zijn eenvoudig te verwisselen. Om het werk met de machine aan plafonds te verlichten valt een aparte steun te gebruiken. Deze hangt op de heupen aan twee schouderbanden. Deze steun is ook te gebruiken als hulp bij het afrijen van plafonds. In dat geval wordt de rij in het midden ondersteund. De fabrikant heeft aan een variant op de REV 4 een verlengstaaf bevestigd.

Dat maakt deze uitvoering geschikt voor het staand dichtschuren van met cement gebonden dekvloeren.

Reageer op dit artikel