nieuws

Sloweense schranklader

bouwbreed Premium

De UNC Locust 601 is een produkt van de Sloweense machinefabrikant ZTS, Krupina die zich door zijn moderne concept op de markt van schrankladers met zijn Westeuropese en Amerikaanse broeders kan meten. Voor de aandrijving beschikt deze robuuste machine over een Perkins dieselmotor van het type 104-19 die een vermogen levert van 29,2 kW. De vier gelijke wielen worden hydrostatisch aangedreven terwijl be diening en besturing hydraulisch worden bekrachtigd. Met behulp van een snelwisselinrichting en de beschikbaarheid van een scala van aanbouwwerktuigen is de machine snel inzetbaar voor zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Tot het scala van werktuigen behoren onder meer een bomenklem, vorkenbord, rolveger, betonmenger, sleuverfreesmachine, 4 in 1 bak, dieplepelinrichting en grondboor.

Reageer op dit artikel