nieuws

Rolstoelbus dankzij collecte ‘Kranig op weg’

bouwbreed Premium

Bewoners van het wooncentrum ‘De Wielewaal’ voor verstandelijk gehandicapten in Rotterdam beschikken sinds vorige week over een eigen rolstoelbusje.

Directeur L. Verzijlbergh van de Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk Gehandicapten (SVVGR) kreeg vrijdag de sleutels van het busje overhandigd van Bert Middelbos, directeur van Schotte Hijswerken B.V. te Rotterdam.

Het busje is het resultaat van de actie ‘Kranig op Weg’, die dit jaar op initiatief van Middelbos is gehouden.

Daar de bewoners van het wooncentrum ‘De Wielewaal’ niet over eigen aangepast vervoer beschikten was het reizen naar andere complexen van de Stichting en het bezoeken van ontspanninslocaties voortdurend een probleem. Om die reden is onder relaties van diverse kraanverhuurbedrijven uit de regio Rotterdam een inzameling gehouden.

Met het hiermee verkregen geld kon een bestaand busje volledig worden aangepast voor zowel personen- als rolstoelvervoer.

Reageer op dit artikel