nieuws

Pleidooi voor infrastructuur

bouwbreed

Voorzitter H. Versteegh van de Limburgse Werkgeversvereniging heeft op de algemene jaarvergadering in Buggenum gepleit voor een verhoging van de investeringen in de infrastructuur. Versteegh verwacht hierdoor een verbetering van de economische problemen waarmee Nederland en Limburg kampen. Hij concludeert dat Nederland, wat betreft de investeringen in de infrastructuur, achterloopt ten opzichte van Frankrijk en Duitsland.

Volgens Versteegh heeft zich een grote meerderheid van de Limburgse werkgevers uitgesproken voor de aanleg van de A3-Zuid met bijbehorende dwarsverbinding naar Venlo en Roermond. De aanleg van de Maastrichter stadstraverse is een goede tweede. Ten aanzien van milieubeschermende maatregelen zei de voorzitter dat de Limburgse werkgevers verlangen dat er een einde komt aan de financiele lasten in het belang van een beter milieu. Versteegh is van mening dat veel milieuleges worden gebruikt ter financiering van overheidskosten.

Reageer op dit artikel