nieuws

Nieuwbouw op hoge poten

bouwbreed Premium

In Zwolle verrijst het nieuwe gebouw van de Watermaatschappij Overijssel (WMO). Werknemers van het laboratorium van WMO zijn in een achterliggend pand gehuisvest. Om hen niet al het uitzicht te ontnemen, wordt het nieuwe kantoor op zes meter hoge pilaren gebouwd waardoor de laboranten een eigen doorkijk krijgen. Daarboven komen drie verdiepingen kantoorruimte.

Bouwbedrijf Bosch BV uit Olst is vorige maand met de bouw begonnen. Volgend jaar rond die tijd is de oplevering van het door het architectenbureau ir. A. Bonnema Bureau voor Architectuur en RO BV uit Hardegarijp ontworpen complex gepland. De constructiewerkzaamheden zijn verricht door het Zwolse Adviesbureau Stoel Partners BV. Met het project is een aanneemsom van circa f. 7 miljoen gemoeid.

Reageer op dit artikel