nieuws

Luxe uitbreiding haven Irnsum

bouwbreed Premium

In Irnsum zullen Bouwbedrijf De Haan BV uit Grou en het plaatselijke aannemersbedrijf Verhoeve en Faber BV voor f. 3,5 miljoen een jachthaven met 36 overdekte en 20 open ligplaatsen realiseren. Met de eerste fase van de nieuwbouw (6 boothuizen) is inmiddels door De Haan BV een begin gemaakt. De uitvoering van de boothuizen is zeer luxe. Elk boothuis heeft een in pandige garage, toilet, douche en een bergruimte, een lengte van vijftien meter en is ruim vijf meter breed. De vrije doorvaarhoogte bedraagt 5,20 meter. Een aantal huizen wordt voorzien van radiografische deurbediening. Het nieuwe complex, Marina Irnsum, wordt gebouwd in opdracht van Hugo ter Braake te Irnsum. Verhoeve en Faber BV realiseert de jachthaven.

Pers & Publiciteitsbureau Noordoost

Reageer op dit artikel