nieuws

Kats bouwt hotel aan de kust

bouwbreed

Bouwbedrijf Kats BV uit Leeuwarden is momenteel druk bezig met de bouw van hotel Schylge op West-Terschelling dat in opdracht van Hotel Schylge BV, een vennootschap van een Vlielander echtpaar, wordt gerealiseerd. Het door Bureau De Gruyter Architekten/Ingenieurs ontworpen complex bestaat uit een twee verdiepingen tellende laagbouw met een vier bouwlagen hoog hoofdgebouw.

Het hotel krijgt in totaal 98 kamers en 10 luxe suites. Met de uitvoering is een bedrag van ongeveer f. 12,5 miljoen aan bouwkosten gemoeid. De bouwers van het hotel worden gedurende de bouwperiode dagelijks met de snelboot Koegelwieck van en naar het eiland vervoerd. Als constructeur is I.H.N. Leeuwarden BV bij het po betrokken. De technische installaties worden verzorgd door GTI.

Pers & Publiciteitsbureau Noordoost

Reageer op dit artikel