nieuws

kader bij Verbetering management.

bouwbreed Premium

kader bij Verbetering management Kwaliteit staat in de bouwnijverheid zo ongeveer als eerste op het lijstje van prioriteiten. De klant vraagt erom en dat is genoeg voor inspanningen op een breed front. Drs. ing. A.C. Dolk, directeur van SAOB in Ede, gaat in een serie van drie artikelen in op de achtergronden van het beheerst -in een keer goed- verlopen van het proces op de bouwplaats als voorwaarde voor een goede produktkwaliteit. SAOB is een onderzoek en adviesbureau met als werkterrein de organisatie van de uitvoerende bouw. Het werk is erop gericht de produktiviteit in het bouwproces te verbeteren door onderzoek, advisering en kennisoverdracht.

Dat betekent in zijn visie niet zozeer harder, als wel beter georganiseerd werken. Vandaag publiceren wij het tweede artikel in de serie. Het eerste artikel verscheen op 4 november.

Reageer op dit artikel