nieuws

Frans veiligheidshek snel monteerbaar

bouwbreed Premium

Het Franse bedrijf SNTN dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van staaldraadhekken, smeedijzeren afrasteringen, industriele wapening en gelaste omheiningsplaten, brengt een nieuw concept hekwerk op de markt. Dit hekwerk is verplaatsbaar en geschikt om meerdere malen gebruikt te worden. Het kreeg de naam ‘Snel-dicht’-hek mee.

Met behulp van dit hekwerk ke bouwplaatsen, sport- of andere terreinen op een esthetisch verantwoorde wijze worden afgesloten en de veiligheid van opslagplaatsen, speel- en parkeerterreinen worden gewaarborgd.

Het ‘Snel-dicht’-hekwerk bestaat uit een drie-dimensionele plaat van staaldraad, die op twee buizen is gelast. Het geheel is thermisch verzinkt om het weerbestendig te maken en het te beschermen tegen beschadigingen. De fundering van de twee buizen bestaat uit een betonnen vloerplaat waarin uitsparingen zijn gemaakt.

Het voordeel van dit Franse systeem is dat een hekwerk zeer snel kan worden geinstalleerd waarbij een montagetijd wordt aangenomen van 100 meter per uur. De betonnen vloerplaten wegen 40 kilo per stuk en zijn voorzien van handgrepen, terwijl de omheinings elementen een gewicht van 25 kilo hebben. Het Franse bedrijf zoekt voor de verkoop in Nederland nog een importeur. Informatie kan aangevraagd worden bij: Stichting Frantech, Keizersgracht 276, 1016 EW Amsterdam, tel. 0206254736.

Reageer op dit artikel