nieuws

Doornbos-Groep doet nu Komatsu in gehele Benelux

bouwbreed Premium

Het bouwmaterieel van Komatsu wordt in Nederland geimporteerd door Brinkmann & Niemeijer, een dochteronderneming van de DoornbosGroep uit Rotterdam. Onlangs werd in het Belgische Vilvoorde, waar Komatsu Europe is gevestigd, een intentieverklaring ondertekend waarin de benoeming werd vermeld van de Doornbos-Groep als importeur voor Belgie en Luxemburg.

Het verkoop- en administratiekantoor voor dit importeurschap is gevestigd In het Belgische Kruibeke terwijl het service- en onderdelencentrum binnen de terreinen van Komatsu Europe te Vilvoorde zal worden gesitueerd. Hier door heeft Doornbos de backup van de uitgebreide voorraad van het onderdelenmagazijn van Komatsu Europa. Het bestuur van Doornbos gelooft dat de vergroting van hun werkterrein aanzienlijke schaalvoordelen zal meebrengen, wat uiteindelijk in het voordeel zijn van de afnemeners van Komatsu in de gehele Benelux.

Doornbos heeft vanaf nu de vertegenwoordiging van Komatsu bouwmaterieel voor de gehele Benelux.

Reageer op dit artikel