nieuws

Boskalis Oosterwijk is begonnen met de verdieping …

bouwbreed

Boskalis Oosterwijk is begonnen met de verdieping van de vaargeul langs de Pollendam, tussen de Noordzee en Harlingen. In totaal zal 50000 m3 zand naar de Industriehaven worden overgebracht dat zal worden gebruikt voor de ophoging van het bouwterrein voor zoutverwerkingsfabriek Frima. Met het werk dat nog voor de kerst wordt voltooid is een bedrag van f. 1,6 miljoen gemoeid.

Minister Hirsch Ballin heeft de eerste bouwhandeling verricht voor een nieuw gerechtsgebouw in Roermond.

Het complex is ontworpen door L. Sip van de Rijksgebouwendienst Den Haag. Deze dienst verzorgde tevens de constructiewerkzaamheden. I.G.B. Bouw- en Aannemingsmij. BV uit Breda hoopt het pand eind volgend jaar op te leveren.

Reageer op dit artikel