nieuws

Aan de Peelveldlaan in Swalmen is 2 november het …

bouwbreed

Aan de Peelveldlaan in Swalmen is 2 november het officiele startsein gegeven voor de bouw van een sportcentrum. Het ruim f. 6 miljoen kostende po omvat onder andere een sporthal (28 x 44m), zes overdekte tennisbanen, een fitnessruimte en een horecagelegenheid. De bouw wordt uitgevoerd door Mertens Bouwbedrijf BV uit Weert naar een ontwerp van architect Van Gog uit Ospel. Constructeur bij dit po is Bouwadviesburo H. Mertens BV uit Weert.

Op 3 november is aan de oever van de Vliet in Voorschoten begonnen met de bouw van tien villas en veertien appartementen; een po van Hopman Projektrealisatie BV uit Zoetermeer. De door het Haagse Architektenbureau Trema BV ontworpen nieuwbouw wordt uitgevoerd door Bouw- en Aannemersbedrijf J. Schouten BV uit Leidschendam. De oplevering van de eerste woningen is medio 1994.

Reageer op dit artikel