nieuws

Uitbreiding De Kring voltooid

bouwbreed Premium

In Bleiswijk is de ruim f. 30 miljoen kostende renovatie en uitbreiding van Groentenveiling De Kring voltooid. Naar een ontwerp van het Rotterdamse Architectenbureau Visser en Beerman BV beschikt de veiling nu over 32000 m2 extra ruimte.

Zo werd ter plaatse van de hoofdingang een nieuw gebouw in twee bouwlagen gerealiseerd met vergaderzalen en spreekkamers (foto). De veiling werd verder uitgebreid met een fusthal en kopersaccommodatie. De bevoorrading naar dit vrij van het veilingcomplex liggende gebouw werd mogelijk door een 95 meter lange gesloten corridor.

Het werk werd uitgevoerd door Aannemingsbedrijf A. v.d. Lugt BV uit Vlaardingen en IBC te Best. Ingenieursbureau Marcus BV uit Schiedam trad op als constructeur. De staalconstructies werden verzorgd door de Zuid-Nederlandse Staalbouw BV te Fijnaart.

Reageer op dit artikel