nieuws

Uitbreiding bloemenveiling nagenoeg gereed

bouwbreed Premium

Het nieuwbouwpo fase 5 van Bloemenveiling Aalsmeer is bijna klaar. Na voltooiing krijgt de veiling de beschikking over een extra oppervlakte van ruim 100000 m2. De totale oppervlakte komt hiermee op 730000 m2. Fase 5 bestaat uit vier verdiepingen. Op het dak komen parkeerplaatsen voor circa 900 personenautos.

Afgelopen voorjaar werd al een deel van de nieuwbouw in gebruik genomen.

De uitbreiding is ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau Visser en Beerman BV. Bij de uitvoering zijn Voormolen Bouw, Beton Son, Tot+Beers Installatiebedrijf, Vermeer Grond en Wegen BV, Installatiebedrijf P.TH. Vink & Zonen en Aannemingsmaatschappij In ’t Veldt betrokken.

De constructiewerkzaamheden werden verricht door Ingenieursbureau Marcus BV. Met de realisatie is een investering van f. 118 miljoen gemoeid. De komende maanden worden de nieuwe ruimten ingericht.

Reageer op dit artikel