nieuws

Symposium over milieu, bouwen en ontwerpen

bouwbreed Premium

Op 4 november houden de Stichting Dispuut Utiliteitsbouw van de TU Delft en de Novem een symposium over milieubewust bouwen en ontwerpen. ‘sOchtends spreken drie inleiders over regelgeving, alternatieve materialen en milieu-ontlastende bouwprocessen. ‘sMiddags is er keuze uit drie sessies over deze onderwerpen, gevolgd door een forumdiscussie. Zowel de theorie als de praktijk krijgen daarbij aandacht. Het symposium wordt gehouden in de Beurs van Berlage te Amsterdam en gaat gepaard met een bedrijvenmarkt, waar bedrijven met ambities op het gebied van het milieu zich ke presenteren.

Inlichtingen over het symposium zijn verkrijgbaar bij de Werkgroep Symposium Milieubewust Bouwen en Ontwerpen, telefoon 015-783042.

Reageer op dit artikel