nieuws

Studiedag over betonsoorten en hun toepassingen

bouwbreed Premium

Op 3 november vindt in het Auditorium De Molen van de Katholieke Universiteit te Leuven in Belgie een studiedag plaats over speciale betonsoorten en hun toepassingen.

Prof.dr.ir. F. Mortelmans houdt een inleiding over het waarom van verschillende betonsoorten. Daarna volgen zeven lezingen, over lichtgewichtbeton, hoge sterkte beton, vezelversterkt beton, polymeer- of harsbeton, spuitbeton, beton voor extreme omstandigheden en architecto nisch beton. De studiedag is een initiatief van het Genootschap Civiele Techniek van het Technologisch Instituut te Antwerpen, het departement burgerlijke bouwkunde van de KU Leuven en de Belgische Betongroepering (BBG) te Brussel.

Informatie over de studiedag is verkrijgbaar bij C. Mortelmans van het Technologisch Instituut, tel. 09-3232160996.

Reageer op dit artikel