nieuws

Milieuvriendelijker cleaner en coating

bouwbreed

Boonstoppel Verf BV uit Waddinxveen demonstreert op de beurs onder meer wateremulgeerbare epoxy coatings en de OKell wandafwerking. Vescon is het assortiment minder milieubelastende reinigingsprodukten, betonreparatiemiddelen en coatings van het bedrijf. De drie cleaners (een zure, een alkalische en een neutrale) zijn biologisch afbreekbaar. De mortels (een gietmortel, een lichtgewicht reparatiemortel en een vloertroffelmortel) zijn oplosmiddelvrij. Voor het coaten van steenachtige en asfaltvloeren zijn er twee tweecomponenten epoxy-coatings: een wateremulgeerbare en een oplosmiddelvrije coating. In de natte coating ke eventueel verfvlokken of zand worden gestrooid, waarna de vloer kan worden afgewerkt met een blanke wateremulgeerbare rolcoating.

OKell is een meerkleurige wandafwerking, bestaande uit gekleurde verfvlokjes die met een volkkenpistool in een dekkende basisverf worden gespoten. Nadat de basisverf droog is, wordt het oppervlak afgewerkt met een blanke finish.

Reageer op dit artikel