nieuws

Metamorfose van een loods thema van NetwerkKreaties

bouwbreed

De Vereniging VrouwenNetwerk Utrecht, aangesloten bij de Stichting VrouwenNetwerk Nederland, organiseert voor de derde keer haar landelijke evenement NetwerkKreaties met als thema Metamorfose. Op vrijdag 29 oktober wordt in het recreatiecentrum Aqua Indoor te Soest aandacht besteedt aan ‘De metamorfose van een loods en haar omgeving’.

Drie architecten en een kunstenaar geven in een gezamenlijke presentatie vorm aan een deel van een nieuw bestemmingsplan te weten het terrein en de leegstaande loods bij het stationsgebouw in Noord-Brabant.

Zo zal Timmie Thio ingaan op het belang van de ruimtelijke kwaliteit van een gebouw en zijn omgeving en richt Marjolijn Laroo, ontwerper van stedelijke, landschappelijke en recreatieve poen, de aandacht op de vormgeving van de buitenruimte zodanig dat er een relatie ontstaat met de functie binnen en buiten het gebouw.

Rode draad in de presentatie van interieur-architect Dorothe Derks zijn de verschillende uitstralingen die ontstaan door verschillende kleuren, vormen, materiaal en licht in een interieur.

De laatste bijdrage is van kunstenaar Katrien van Hettema.

Journalist Joke de Gruijter leidt de forumdiscussie waarin onder andere wordt ingegaan op reacties uit de zaal. Dagvoorzitter is ir. Renee Hoogendoorn, adviseur huisvesting en vastgoed bij Twijnstra Gudde.

Interieur/exterieur vindt plaats op 29 oktober in het sport- en recreatiecentrum Aqua Indoor. Bijdrage f. 95 p.p. Aanmeldingsformulieren en informatie zijn schriftelijk aan te vragen bij het secretariaat van NetwerkKreaties ’93, Sanatoriumlaan 67, 3705 AN Zeist of onder faxnummer 033-552977.

Reageer op dit artikel