nieuws

In Utrecht is de Hollandsche Beton Maatschappij …

bouwbreed Premium

In Utrecht is de Hollandsche Beton Maatschappij BVregio Utrecht begonnen met de nieuwbouw van de Hogeschool voor Economie en Management. Het ontwerp van Mecanoo Architekten BV in Delft voorziet in circa 25000 m2 verdeeld over drie, respectievelijk vier bouwlagen. Het complex omvat zeven collegezalen, twaalf leslokalen, een congresruimte, een practicumzaal en kantoorruimte. Als constructeur treedt ABT, Adviesbureau voor Bouwtechniek BV te Delft, op. Met het project is een aanneemsom (exclusief installaties) van f. 23 miljoen gemoeid.

In de Rotterdamse wijk Ommoord is Bouwbedrijf V.V.S. begonnen met de bouw van 69 woningen voor ouderen. De nieuwbouw bestaat uit twee gebouwen van respectievelijk drie en negen lagen. De Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam liet Arcos Architecten uit Duiven het ontwerp maken van dit bouwplan, ‘Te Hoogerbrugge IV’ geheten, dat over veertien maanden moet zijn voltooid.

Reageer op dit artikel