nieuws

Iets verbeterend

bouwbreed Premium

Er zijn tijdens het afgelopen weekeinde opnieuw grote hoeveelheden regen gevallen. In Stadskanaal viel totaal 78 mm en in Losser 74mm. Dat zijn hoeveelheden die de normale maandsom overtreffen! Het zuidwesten bleef echter buiten schot. In Vlissingen was zondag bijna 7 uren zon te noteren. Het wisselvallige weerbeeld houdt deze week aan. Bepalend is een depressie boven de Britse eilanden aan wier oostzijde storingen naar het noorden en noordoosten trekken. Tijdens de tweede helft van de week zijn er ook flinke perioden met droog weer te verwachten.

Bovendien wat rustiger en middagtemperaturen rond 17 grC.

Weersverwachting voor woensdag: Nu en dan zon maar ook nog een buienkans.

Middagtemperaturen rond 17 grC en een matige wind uit richtingen tussen zuid tot zuidoost.

Reageer op dit artikel