nieuws

Eerste paal voor Global Tradeparc

bouwbreed

Vandaag zal drs. R. den Dunnen, secretaris-generaal van het ministerie van VROM, de officiele eerste paal slaan voor het nieuwe bedrijvencomplex Global Tradeparc op het bedrijvenpark Noord-West te Rotterdam. De combinatie van kantoor- en bedrijfsruimten is met name geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die een passende basis zoeken voor huisvesting van hun activiteiten in Rijnmond.

Global Tradeparc bestaat uit drie gebouwen en omvat in totaal 6381 m2 kantoor- en 11555 m2 bedrijfsruimte. Het bedrijvencentrum is ontwikkeld en wordt gebouwd door Dura Bouw BV. Het ontwerp is van Henk Klunder Architecten in Rotterdam en wordt uitgewerkt door Adcom Bouwmanagement BV. De constructie-adviezen zijn van het Utrechtse Ingenieursburo Bartels BV.

Reageer op dit artikel