nieuws

De NS is begonnen met de bouw van een relaishuis …

bouwbreed Premium

De NS is begonnen met de bouw van een relaishuis op het emplacement in Enkhuizen.

Het relaisgebouw, dat begin 1994 gereed moet zijn, is noodzakelijk voor een goede beveiliging op het traject EnkhuizenHoorn-Kersenbogert.

Het Duitse autoconcern Volkswagen wil voor ongeveer 300 miljoen mark woningen verkopen in Wolfsburg.

Volkswagen is in die stad eigenaar van een op de vijf woningen.

Schuldeisers van het prestigieuze Londense kantorencomplex Canary Wharf, eigendom van de failliete Canadese poontwikkelaar Olympia & York, zijn akkoord gegaan met een reddingsplan. Door het akkoord over het 1,1 miljard pond (f. 3 miljard) omvattende plan kan de surseance van betaling voor Canary Wharf naar verwachting eind oktober worden opgeheven.

Volker Bouwmaatschappij BV begint eind oktober aan de Prins Alexanderlaan in de Rotterdamse deelgemeente Prins Alexander met de bouw van een kantoorpand naar een ontwerp van DKV architecten. De nieuwbouw beslaat 2500 m2 en zal als hoofdkantoor van de Stichting Volkswoningen dienst doen. Het po vergt een investering van f. 5,5 miljoen.

Reageer op dit artikel