nieuws

Bouwlaser kan ook buiten toegepast

bouwbreed Premium

KMN BV uit Eibergen toont op de beurs enkele laserprodukten van Quadriga. Het nieuwste produkt van deze Duitse fabrikant van industrielasers is de Nivellfix. Vanwege de heldere straal is de bouwlaser zowel geschikt voor binnen- als voor buitentoepassingen. Door het draaibare prisma is de Nivellfix ook verticaal te gebruiken. Het laserapparaat kan onder meer worden gebruikt voor het uitzetten van een bouwput, het plaatsen van wanden, het nivelleren en controleren van vloeren, het plaatsen van deuren en kozijnen.

Naast de Nivellfix omvat het leveringsprogramma van Quadriga enkele eenvoudiger lasers voor specifieke toepassingen, zoals de Orthofix voor tegelzetters, de Levelfix voor montage van ramen, wanden en systeemplafonds en de Vertifix voor het plaatsen van wanden, puien en deuren.

Reageer op dit artikel