nieuws

Beurs en congres over installaties klimaatbeheersing

bouwbreed Premium

Op 2, 3 en 4 november vindt te London de vakbeurs voor klimaatinstallaties Clima2000 plaats. Hij wordt georganiseerd door het Britse Chartered Institution of Building Services Engineers (CIBSE). Aan de beurs nemen meer dan 500 exposanten deel met produkten en diensten op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning. De beurs wordt gehouden in het Olympia Exhibition Centre te Londen.

Tevens vindt van 1 tot en met 3 november te Londen het Clima2000-congres plaats, eveneens over klimaatinstallaties.

Daar komen zowel de noodzaak om het energieverbruik te beperken als de mogelijkheden om energie meer efficient te gebruiken aan de orde. Het congres vindt plaats in het Queen Elizabeth II Conference Centre.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij CIBSE te Londen, tel. 0944816755211.

Reageer op dit artikel