nieuws

Ador zitmaaier met achteruitworp

bouwbreed Premium

Trepo BV uit Holten heeft zijn tuinmachine-programma uitgebreid met een nieuwe zitmaaier van het type AdorTwin met achteruitwerper. De machine is uitgerust met een Tecumseh OHV kopklepper met een vermogen van 9,2 kW (12,5 pk). De motor wordt elektrisch gestart. De versnelling van deze zitmaaier geschiedt door middel van een variomaat. Deze stelt de machine in staat tot een voorwaartse snelheid van 2,0 tot 9,2 km/uur en achterwaarts van 2,0 tot 3,2 km/uur.

Het maaigedeelte wordt gevormd door twee contra draaiende messen met een maaidiameter van 102 cm. De gewenste maaihoogte kan in zeven posities worden ingesteld van 30 tot 90 mm. De Ador staat op banden die aan de vooras de afmetingen hebben van 13 x 5.00-6 en aan de achteras 18 x 8.50-8. De afmetingen van de zitmaaier bedragen (lxbxh) 2,28 x 1,09 x 1,10 m, terwijl het totaal gewicht van de machine 235 kg is. Met een afmeting van 1,25 m is de draaicirkel klein te noemen.

Reageer op dit artikel