nieuws

SVB reikt weer Van der Walpenningen uit

bouwbreed Premium

Volgens traditie zijn gisteren op de Jaardag van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf (SVB) een aantal ir. J.J. van der Wal-penningen uitgereikt.

De penningen worden jaarlijks uitgereikt aan mensen die zich al vele jaren bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de vakopleiding in de bouw.

Het bestuur kende deze keer een penning toe aan secretaris A. van der Doel van de Regionale Opleidingscommissie (ROC) voor de regio Delft. Ook de heer J. Klaren die namens de bouwbond CNV in de ROC Vroomshoop zit viel deze eer te beurt. Verder kreeg ook P.A.L.

van der Meijs, die al 24 jaar namens de werkgevers voorzitter is van de ROC Tilburg, een penning. De laatste penning werd uitgereikt aan I.H. Strijbosch, die als leermeester/opleidingscoordinator al sinds 1975 is betrokken bij de vakopleiding.

Reageer op dit artikel