nieuws

Sport-, landschaps- en onderhoudsvakbeurzen te Keulen

bouwbreed

Van 27 tot 30 oktober vinden in de Messe te Keulen in Duitsland tegelijkertijd drie beurzen plaats. Het zijn de vakbeurs voor recreatieve, sport- en zwembadcomplexen (FSB), de vakbeurs voor landschapsontwerp en -onderhoud (Areal) en de vakbeurs voor verzorging en onderhoud (IRW).

Tijdens de FSB vindt een congres plaats over de inrichting van sportterreinen. In het ka der van Areal is er op 28 oktober een studiedag voor landschapsarchitecten. Tijdens de IRW tenslotte worden achtereenvolgens twee congressen gehouden, over onderhoud en kostenbesparing en over de toekomst van het gebouwbeheer.

Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de Koln Messe, telefoon 0949221T8210.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels