nieuws

Het hele jaar werk

bouwbreed Premium

Onder de titel ‘Het hele jaar werk’ wordt vrijdag 3 september in Huis de Voorst aan de Binnenweg in Eefde een jubileumseminar gehouden ter gelegenheid van het 135-jarig bestaan van Verhoeve en Faber BV in Hummelo.

Sprekers zijn onder anderen de heer M.W. Westerhuis, directeur-generaar van International Road Federation in Geneve en drs. P.H. van Exel, voorzitter van de Stuurgroep Bevordering Binnenjaarlijkse continuiteit gww-sector die het onderwerp Continu werken aan continu werk behandelt. ‘Industrie en infrastructuur, een geintegreerd beleid’ is het onderwerp van de inleiding die de heer H. Vos houdt. Vos is voorzitter van de vaste kamercomissie voor economische zaken voor de PvdA. Commissaris van de koningin in Gelderland J. Terlouw spreekt over een gestructureerde besluitvorming op provinciaal niveau.

Reageer op dit artikel