nieuws

Congres behandelt planning en inzet van wagenpark

bouwbreed Premium

Op 19 november houdt NEA Transportonderzoek en -opleiding te Rijswijk een congres over systemen voor automatische ritplanning. Het congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de inzet van een wagenpark. Alle in de markt verkrijgbare systemen voor automatische ritplanning worden besproken. Bovendien presenteert NEA de resultaten van een vergelijkende test.

Daarnaast geven enkele gebruikers een lezing over hun ervaringen met het plannen van ritten. Zij gaan in op de vraag, of men beter zelf een automatiseringsprogramma kan laten schrijven, de planning uitbesteden of collegiaal samenwerken met andere bedrijven. Tijdens het congres worden de verschillende systemen uitgebreid gedemonstreerd. De bijeenkomst vindt plaats in congrescentrum De Reehorst te Ede.

Inlichtingen over het congres zijn te verkrijgen bij drs.

M.A.J. van Leeuwen, telefoon 070-3988409.

Reageer op dit artikel