nieuws

Zelfregelende rozette kleiner

bouwbreed Premium

Intervent heeft zijn zelfregelende afzuigrozetten vernieuwd. De luchtvolumestroom is dezelfde gebleven maar de behuizing van de twee-standen-rozette is kleiner en daardoor esthetischer geworden.

Ook de montage is door een efficientere constructie vereeenvoudigd en kan daardoor sneller plaatsvinden. Aangezien voorts inregelen niet nodig is en ontregelen niet mogelijk is, behoeven geen onderhoudskosten te worden gemaakt. De rozette model BAC heeft een hoog- en laagstand. Ze is bedoeld voor toepassing in keukens en badkamers. De afmetingen zijn 156 x 161 x 40 mm.

De afzuigvolumes worden in de fabriek van Intervent Nederland te Voorschoten ingesteld. De serie gaat tot een maximale capaciteit van 150 m3/uur. Het aluminium lamel houdt het ingestelde volume constant. De gebruiker kan door de beide standen selectief ventileren naar omstandigheden. Per po wordt het volume bepaald. De rozette is standaard wit uitgevoerd. De bijbehorende montagebussen voor kanaaldiameters van 116150 mm zijn zelfdichtend en -klemmend.

Reageer op dit artikel