nieuws

V-polder goed voor KVS

bouwbreed

Het V-polder-effect heeft de aandeelhouders van Koninklijke Volker Stevin (KVS) voorlopig geen windeieren gelegd. Begin dit jaar stond het aandeel genoteerd op f. 46. Inmiddels schommelt de koers rond de f. 71.

Analisten hebben aangetoond dat na de eerste verhalen over de V-polder in relatie tot de Betuwelijn de koers zich gunstig heeft ontwikkeld.

In week 22, als de eerste artikelen verschijnen in de media, komt de KVS-grafiek los van de bouwindex, deze laatste is een gemiddelde van alle bouwgerelateerde beursfondsen.

Overigens lijkt het aandeel over zijn top.

De donderdag uitgelekte resultaten van de commissie Van Engelshoven hadden gisteren geen positieve uitwerking op het aandeel. Van Engelshoven ziet een rol weggelegd voor KVS bij de realisatie van de Betuwelijn. Volgens een analist raakt het V-polder-effect uitgewerkt, maar het advies blijft onverminderd – HOUDEN.

Reageer op dit artikel