nieuws

Nieuwbouw en renovatie in ziekenzorg Groningen

bouwbreed

Het Delfzichtziekenhuis te Delfzijl heeft van het ministerie van WVC toestemming gekregen voor een volledige renovatie in 1995. Operatiekamers, laboratoria en andere diensten binnen het ziekenhuis ke zo gemoderniseerd worden. De investeringskosten zijn geraamd op f. 23,4 miljoen.

Nog enkele nieuwbouw- en renovatiepoen in de Groningse gezondheidszorg werden door de overheid akkoord bevonden. Zo mag het Martiniziekenhuis in de stad Groningen nog dit jaar een dialysecentrum oprichten. Dit brengt ongeveer f. 1 miljoen aan investeringskosten met zich mee. De instelling voor jeugdhulpverlening Driever’s Dale in Winschoten wordt omgevormd tot een instituut voor licht verstandelijk gehandicapten en uitgebreid met 14 tot 41 plaatsen. Dit kost f. 3,1 miljoen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels