nieuws

Kleine metselhefsteiger met capaciteit van 1500 kg

bouwbreed Premium

Hek Nederland BV. uit Middelbeers introduceert de metselhefsteiger van het type MS 1500. Deze metselhefsteiger is speciaal voor de metselindustrie door Hek ontworpen in samenwerking met het Koninklijk Verbond van Nederlandse Baksteenfabrikanten en de Nederlandse Metselaars Patroons Bond. De hefsteiger maakt deel uit van een po om metselen efficienter te maken (BRIK).

Specificaties

Naast de verkoop van hefsteiger verzorgt Hek Nederland tevens de verhuur van de MS 1500 terwijl het transport en de montage eveneens door dit bedrijf kan worden uitgevoerd.

De MS 1500 is een tweemast hefsteiger die gemonteerd is op een basisframe waardoor een lage beladingshoogte ontstaat. Het verplaatsen van steiger op de bouwqplaats kan plaats vinden met behulp van een kraan, een verreiker of wiellader. Eventueel is het mogelijk om de machine te verplaatsen met een optioneel te leveren wielenset. De steiger heeft compacte transport-afmetingen: 4 x 1,2 mtr. Dit maakt het mogelijk meerdere machines met een transporteenheid te vervoeren.

Eenmaal op de bouwplaats kan de hefsteiger eenvoudig aan beide zijden met maximaal 1 mtr. worden verlengd. De totale buitenwerkse maten worden dan 6 mtr. lang terwijl de hoofdlaadvloer 1,20 mtr. breed is. Door een 45 cm verlaagde, 60 cm brede voorvloer staat de metselaar gunstig ten opzichte van de laadvloer. In combinatie met de traploze hoogteverstelling van de hefsteiger geeft dit een ideale werk- en stahoogte.

Met de steiger is, zonder verankering, een platformhoogte van 7 mtr haalbaar, met een topverankering kan 10 mtr.

bereikt worden. De mastverlengstukken hebben een lengte van 1,50 mtr en wegen per stuk 50 kg. De aandrijving geschiedt door twee elektromotoren van elk 1,5 kW. * ** BRS DOCUMENT BOUNDARY ***

Reageer op dit artikel