nieuws

kader bij woningnood oekarine De SBR wil met …

bouwbreed Premium

kader bij woningnood oekarine De SBR wil met financiele steun het ministerie van economische zaken een uitwisselingsprogramma opzetten voor managers uit de Oekraine. Het gaat hierbij om beheerders van tien naar omstandigheden goed werkende fabrieken die op een of andere manier bij de bouw zijn betrokken. Per fabriek komen dan drie bedrijfsleiders voor nadere scholing naar Nederland. Het programma wordt afgesloten met een symposium.

De SBR streeft verder naar de bouw van drie modelwoningen in Lemberg.

Nederlandse bedrijven is gevraagd aan dit plan mee te werken. Deze woningen geven inzicht in de mogelijkheden van houtskelet-, beton- en baksteenbouw.

De SBR verwacht dat deze modelwoningen zullen resulteren in opdrachten vanuit de zogeheten dollarmarkt.

Reageer op dit artikel