nieuws

HJ-aircos vooral stil

bouwbreed Premium

Carrier heeft een nieuwe serie ‘rooftop’ airconditioners op de markt gebracht. Het betreft de 50 HJ-serie. Ze zijn bedoeld voor het plaatsen op een plat dak. Er zijn door Carrier BV te Hazerswoude Rijndijk vijf uitvoeringen te leveren met capaciteiten van 16 tot en met 39 kW. In de airconditioners zijn de nieuwste technieken toegepast.

Zo zijn de drie kleinste modellen uitgerust met de nieuwe Carrier Millenium Scroll compressor. In alle gevallen zijn zowel het energieverbruik als het geluidsniveau lager dan bij de voorgaande generatie.

De twee grootste modellen vanaf een koelvermogen van 25 kW zijn uitgerust met twee gescheiden koelcircuits. Voorzieningen zoals cassettefilters, hoge- en lagedrukbeveiligingen, installatieautomaten en automatische storingsmelders zijn in alle uitvoeringen standaard ingebouwd.

Reageer op dit artikel