nieuws

Overweldigende belangstelling woningen Z’meer

bouwbreed Premium

Hoewel de officiele verkoop nog moet starten en zelfs de verkoopfolder nog niet eens van de drukker terug is, hebben al 1100 gegadigden zich gemeld voor een nieuwbouwpo in de wijk Rokkeveen zuid in Zoetermeer. Het gaat om een po van Amstelland Vastgoed en behelst 42 vrije sectorwoningen in de prijsklasse varierend vanaf f. 253000.

Volgens het Haagse makelaarskantoor Nieboer Gemako Makelaars kan niemand zich meer voor het po inschrijven. ‘Er hebben ongeveer 1700 mensen zich naar aanleiding van een folder over komende nieuwbouwpoen voor deze woningen in Zoetermeer gemeld. Daarnaast heeft Amstelland Vastgoed zelf een lijst met daarop vierhonderd namen ingeleverd. Deze krijgen in principe voorrang’, aldus een woordvoerster van het makelaarskantoor.

Reageer op dit artikel