nieuws

Opleidingsfonds schildersbedrijf keert premie uit

bouwbreed Premium

Nog deze maand zal hetFonds ten behoeve van de Vakopleiding in het Schilders- en Stukadoorsbedrijf de zogenaamde continueringspremie aan een groot aantal leerbedrijven uitkeren. De premie wordt gefinancierd uit de Bijdrageregeling Vakopleiding Leerlingwezen (BVL) van het ministerie van Onderwijs alsmede door de bedrijfstakken. De leerbedrijven die voor de premie in aanmerking komen zullen haar binnenkort, samen met de andere tegemoetkomingen in de opleidingskosten, ontvangen.

De premie bedraagt dit jaar f. 2500 per leerling en is bedoeld voor leerbedrijven die het praktijkdeel van de primaire opleiding in het leerlingwezen zonder onderbreking hebben verzorgd. De leerling moet dan tenminste van december 1991 tot medio 1993 bij hetzelfde bedrijf in opleiding zijn geweest.

Reageer op dit artikel