nieuws

Neco-slot komt goed uit de bus in Consumenten Gids

bouwbreed

Uit de Consumenten Gids van juli is als hoofd- en achterdeurslot het Ivana Neco-slot als beste uit de bus gekomen, gelet op de prijs/kwaliteitsverhoudingen. De combinatie slot, cylinder en vieligheidsbeslag heeft volgens het bedrijf als enige de beoordeling goed gekregen. De verkoopprijs van de set -f. 200 inclusief BTW- is de laagste van de geteste sloten. Bovendien wordt op de slotcombinatie de langste garantie gegeven, namelijk 5 jaar.

De buitenwerkse maten komen overeen met de landelijke norm. Van de geteste combinatie hebben het Ivana-Necoslot en de Ivana Neco loc-cylinder de kwaliteit SKG evenals het mat geeloxeerd deurbeslag. De Ivana langsschilden voor de sloten van de Ivana groep te Sassenheim zijn extra breed te weten 50 mm. Daardoor zijn oude slotgaten bij vervanging gemakkelijk af te dekken.

Reageer op dit artikel