nieuws

Modulair platformsysteem biedt ruimte voor parkeren

bouwbreed

Nedpark Parking Systems BV in Maarssen introduceert een internationaal gepatenteerd parkeerplatformsysteem op de Nederlandse markt dat een maatoplossing biedt bij parkeerproblemen.

Nedpark is een modulair opgebouwd etage-parkeersysteem, met naar keuze een of meer parkeerlagen boven elkaar. Het platform wordt, zonder fundering, direct op de bestaande ondergrond geplaatst. Dankzij de modulaire constructie is een korte opbouwtijd te realiseren. Het systeem is uitermate geschikt voor plaatsing bij onder meer: winkelcentra, stations, ziekenhuzien, luchthavens en congrescentra. Een bestaand systeem is eenvoudig uit te breiden vanwege de modulaire opbouw.

Het systeem is in Nederlands ontwikkeld en wordt geproduceerd door Nedcon te Doetinchem. De basisconstructie bestaat uit koudgewalste sigmaprofielen. De gehele constructie wordt geplaatst op gepatenteerde kolomvoeten, die di rect op de bestaande ondergrond zijn te plaatsen. De rijvloer bestaat uit speciaal ontwikkelde trapeziumprofielen.

Ondanks de afwerking van deze profielen met betin zijn deze toch gering van gewicht. De staalconstructie is voorzien van een duplex beschermingssysteem. Dat houdt in: thermisch verzinkt en voorzien van een kunststofpoedercoating van elke gewenste RAL-kleur.

De solide uitvoering en het duplex systeem garanderen volgens Nedpark een lange levensduur, ook in agressief milieu.

Reageer op dit artikel