nieuws

Kooi-Aap krijgt langere handen

bouwbreed Premium

Kooi BV, bekend van de KooiAap meeneemheftrucks en reachvorken, introduceert een uitgebreid programma voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Deze uitbreiding is het resultaat van de internationale samenwerking met de Duitse fabrikant Stabau die in dit land een leidende positie heeft op het gebied van voorzetapparatuur. Kooi BV. zal het gecombineerde programma op de markt brengen onder de naam ‘Kooi-Stabau.

Kooi-Stabau biedt een ruime keuze aan standaard produkten zoals vorkenverstellers, reachvorken, klemmen, rotators enz. Daarnaast is men ook in staat apparatuur op klantenspecificatie te bouwen. Vrijwel alle apparatuur is in een in de mast geintegreerde uitvoering leverbaar met als doel een verbetering van het restdraagvermogen van de heftruck en een beter uitzicht op het werk.

Reageer op dit artikel